Δευτέρα 10 Απριλίου 2017

Πως να καλλιεργήσετε αγγούρια

Το αγγούρι είναι φυτό ετήσιο με στέλεχος αναρριχώμενο. Η ρίζα του είναι αρκετά ανεπτυγμένη. Τα άνθη είναι μονογενή αρσενικά και θηλυκά στο ίδιο φυτό. Εκτός από την υπαίθρια καλλιέργεια, καλλιεργείται και σε θερμοκήπια για πρώιμη παραγωγή.

Αγγούρια είναι ένας από τους ήρωες της κουζίνας μου. Είναι ουσιαστικής σημασίας σε σαλάτες ως η καλύτερη όλων των φύλλων και να προσθέσετε μια δίψα-βαφής φρεσκάδα φρούτα smoothies. απόλυτο φαβορί μου τρόπος για να τα απολαύσετε: κομμένα στη μέση, ο πυρήνας αφαιρείται στη συνέχεια σε φέτες στη διαγώνιο για να εξυπηρετήσει με ψημένα σουσάμι και μια σάλτσα ρυζιού ξύδι από κρασί, σησαμέλαιο και μια πρέζα ζάχαρη και μπούκοβο ασιατικές επιρροές - yum!

Όλοι οι τύποι του αγγουριού είναι πολύ ικανοποιητικό να αναπτυχθούν και να τη στιγμή που θα αρχίσουν να παράγουν τους καρπούς τους θα πρέπει να είστε σίγουροι για πολλά περισσότερα για να έρθει.

Τύποι Αγγούρι

Το πρότυπο αγγούρια που μοιάζουν με εκείνα που βρέθηκαν σε καταστήματα τροφίμων είναι αρκετά ευέλικτο και να κάνουμε μια γόνιμη επιλογή για το σπίτι-καλλιέργεια, παράγουν κατά μέσο όρο 10 με 20 καρπών ανά φυτό. Αλλά αγγούρια είναι πολύ περισσότερο από απλώς μακρά και πράσινο. Από περίεργα είδη κληρονομιάς ή κειμήλιο για συμπαγείς ποικιλίες ιδανικές για την καλλιέργεια του δοχείου, υπάρχει ένα αγγούρι κατάλληλο για κάθε γούστο και την τοποθεσία.

Μικρά αγγούρια
Φέτες αγγουριών: Αυτά είναι πρότυπο αγγούρια σας, ιδανικό για, καλά, τον τεμαχισμό. Τα δέρματα τείνουν να είναι λεπτή και η σάρκα ζουμερό και σπόρων-ελεύθερο κατά τη στιγμή της picking. Οι σύγχρονες ποικιλίες έχουν εκτραφεί για να αφαιρέσετε οποιαδήποτε πικρία, δίνοντας στους καρπούς μια ήπια, δροσιστική γεύση.

αγγούρια καλαθάκι με φαγητό: Μια πρόσφατη τάση είναι για μικρότερα φρούτα που μπορεί να καταναλωθεί ολόκληρο, ως τραγανή μεσημέρι σνακ. Αυτές είναι συνήθως διάλεξε τη στιγμή που έχουμε φτάσει 8-10cm (3-4in) καιρό, αν και μερικές ποικιλίες μπορεί να αφεθεί να αναπτυχθεί σε μέσα πλήρους μεγέθους καρπούς.

Κληρονομιά / αγγούρια κειμήλιο: Υπάρχει μια εντυπωσιακή σειρά από ενδιαφέρουσες ποικιλίες αγγουριού διαθέσιμα για εκείνους που τους αρέσει να πειραματίζονται, από το «Λεμόνι» ή αγγούρια »της Apple με golfball μεγέθους, στρογγυλά κίτρινα φρούτα σε μεγάλες, λευκό δέρμα, είδη που δεν χρειάζονται ξεφλούδισμα. Πολλές από αυτές τις ποικιλίες έχουν επίσης λακκάκι ή ακανθώδης δέρματα.

Κληρονομιά / κειμήλιο αγγούρι «Boothby του Ξανθιά»
αγγούρια διεργασίες καθαρισμού: Τα μικρότερα, τα φρούτα ακανθώδης που παράγεται από διεργασίες καθαρισμού αγγούρια ή αγγουράκια έχουν ξηρότερο σάρκα, που τους καθιστά την ιδανική επιλογή για τη διατήρηση με αυτόν τον τρόπο. Αγγουράκια τουρσί σε άλμη και καρυκεύματα ξύδι είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να συλλάβει μερικές από γενναιοδωρία του καλοκαιριού για να απολαύσετε αργότερα στη διάρκεια του χειμώνα.

Σε ψυχρότερα κλίματα, τα αγγούρια ταξινομούνται περαιτέρω ανάλογα με το αν είναι καλύτερο που καλλιεργούνται σε θερμοκήπιο ή σε εξωτερικούς χώρους. Μερικά βολική ποικιλίες μπορούν να καλλιεργηθούν ή τον άλλο τρόπο. Όλα τα αγγούρια ευδοκιμούν σε πλούσια, θρεπτική του εδάφους που έχει διατηρηθεί σταθερά υγρό, γι 'αυτό είναι απαραίτητο για να κρατήσει τα φυτά και νερό και τροφή καθώς μεγαλώνουν. Είναι μια ψεύτικη οικονομία να αμελώ σχετικά με τη διατροφή τους, ώστε να είναι σε ετοιμότητα για να μουσκέψτε το χώμα γύρω από τα φυτά σας με ένα γενικής χρήσης οργανική υγρή τροφή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου